Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gry zombie na słaby pc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :)

rozchodzi się o fajne gry o zombie (surwiwal) na tego pc

1GB ram

grafika 128 MB

pcu 1,8 MHc

bardzo proszę , nudzi mi się !!!

Opublikowano

Może być ciężko znaleźć coś dobrego na taki PC.

Polecam Resident Evil 4, Killing Floor i Deadhunt.

Weteran
Opublikowano

Resident Evil 4? L4D2? czytacie w ogóle jakie on ma parametry komputera?

Project zomboid, Resident Evil 1, 2, 3

1329036830-U154499.png
Opublikowano

dzięki , resident evil 4 odpaliło mi na pc ale ciężko się grało (w zwolnionym tępie :D)

L4D2 to niema szans , pomyślałem że L4D mi odpali ale rozmiary na dysku mnie przestraszyły :D

w pain killera nigdy niegrałem i chętnie zagram :)

dzięki :)

Opublikowano

Ja polecam L4D, pamiętam że z kumplami graliśmy na podobnym sprzęcie ;) Co prawda dłużej się ładuje ale na minimalnych wciąż jest dobra zabawa ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

dzięki , patrzyłem na gameplaye , będę miał w co grać thx zajebiści jesteście :)

o i jak morzecie , potrzebuję jeszcze kilka innych tytułuw na mój pc , najlepiej jakąś fifę albo cod'a

Opublikowano

spoko , wszystko super , narazie mam day of the zombie ale w jakimś kosmicznym języku , czy ktoś pomoże mi znaleźć spolszczenie do tego :)

Opublikowano

dzięki , patrzyłem na gameplaye , będę miał w co grać thx zajebiści jesteście :)

o i jak morzecie , potrzebuję jeszcze kilka innych tytułuw na mój pc , najlepiej jakąś fifę albo cod'a

fifa 09, stara ale jara ;)

69sf.png

Opublikowano

Zdecydowanie painkiller, grałem w tą grę jak byłem trochę w mniejszym wieku, osobiście na ten komp Ci ją polecam :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Plants vs Zombies 1 i 2 :D

Ja mogłem grać tylko w 1 na takich parametrach, 2 od czasu do czasu łapała ścinki.

Opublikowano

Bardzo, ale to bardzo polecam Project Zomboid.

To jest najlepszy symulator survivalu w świecie zombie jaki w życiu grałem. Jest masa modyfikacji (tak jak minecraft) i bardzo trudno jest przeżyć.

Jest też system craftingu itp. ;)

Opublikowano

Polecam left 4 dead 1,Resident evil 1.2.3.4,Pain Killer,Dead Island 1 lub riptide mocne lagi ale da sie wytrzymać sam przesłem z ok 10 8 fps'ami ale w jednym miejscu dobiło mi do 50 i było cudnie,Sillent hill,Cry of fear,Day Of The Zombie I The Walking dead wszystkie części + survival inscint z mocnymi lagami w kit

Szukam budowniczych na serwer minecrafta chętni pisać na skype : KKamil555

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...